Salong Europa Göteborg

Min Bror och Jag Aschebergsgatan 39, Göteborg

Endast utbildade seriösa frisörer
Salong Europa
Stor stämningsbild Salong Europa
Utbud

Måndag–Fredag 10.00–18.00
Lördagar udda veckor 10.00–15.00
Söndag stängt

facebook

Vår erfarenhet kan ge dig något speciellt

Att arbeta med hår handlar inte bara om att få ett bra resultat, det är för oss en livsstil där vi tror på personligt engagemang, arbetsglädje och fina relationer.

Vi på Salong Edward i centrala Göteborg är glada att kunna erbjuda er kvalitet och en trevlig upplevelse i vår salong. Vi är självklart behöriga frisörer (gesällbrev) och har lång kunskap inom frisöryrket för både dam och herr, och har alltid ögonen utåt för vad som händer inom mode och teknik inom vårt yrke.

Lyhördhet för dina önskemål ser vi som en självklarthet. Önskar du något speciellt så har du också kommit rätt.

Välkommen in till oss!

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.