Om Frisörsök
Salonger i närheten
Salonger med Frisörlicens

Salong Europa Göteborg

Linnégatan 52, Göteborg

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Salong Europa
Utbud

Måndag–Fredag 10.00–18.00
Lördagar udda veckor 10.00–15.00
Söndag stängt

evaboije@hotmail.com
facebook

Vår erfarenhet kan ge dig något speciellt

Vi på Salong Europa i centrala Göteborg är glada att kunna erbjuda er kvalitet och en trevlig upplevelse i vår salong.

Vi är behöriga frisörer (gesällbrev) och har lång erfarenhet inom frisöryrket för både dam och herr och har alltid ögon utåt för vad som händer inom mode och teknik inom vårt yrke.

Sedan 1999 har vi ett nära samarbete med Göteborgs Perukmakeri där vi klipper peruker. Vi utför också klippning vid försäljning av hår. Lyhördhet för dina önskemål, ser vi som en självklarhet. Önskar du något “speciellt” så har du också kommit rätt.

Välkomna in till oss!

  • , Salong Europa

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.