Stor stämningsbild Salong Ego

Välkommen att boka din tid hos oss
Salong Ego Växjö

Kungsgatan 15
35231 Växjö

Telefon: 0470-13165

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag–Fredag 9.00–18.00
Lördag 9.00–14.00

Ett urval av våra priser
Behandling Pris
Klippning
Tvättning och styling ingår från 450kr
Trainee klippning 380kr
Student 10% rabatt
Färg och Toning
Färg och toning från 690kr
Inpackning och rensning 250kr
Folieslingor från 650kr
Permanent från 795kr
Behandling av Trainee 10% rabatt
Uppsättning
Uppsättningar från 650kr
Brudklädsel från 1550kr
Övriga behandlingar
Öronhåltagning 180kr per hål
Permanent av fransar, bryn och plock 195kr


info@salongego.se

Vi finns också på:

Inspire - Individualize - Identity

Varmt välkommen till oss på Salong Ego som är en frisör i Växjö. Hos oss på Ego är du alltid unik, vi utgår ifrån dina önskemål och tillsammans med vår kreativitet hittar vi just vad som passar dig och din look.

Vi strävar alltid efter ge dig en personlig helhetsupplevelse, vi erbjuder alla våra kunder noggranna konsultationer så att du ska känna dig bekväm och avslappnad med din behandling.

Ditt hår är en stor del av din personlighet och vårt mål är att få det så snyggt så möjligt. Utöver detta så vägleder vi dig gärna i ditt val av hårvårdsprodukter.