Stor stämningsbild Salon Creative & Team

Välkommen att boka din tid hos oss
Salon Creative & Team Kalmar

Kaggensgatan 44A
39232 Kalmar

Telefon: 0480-20090

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag–Torsdag 9.00–18.00
Fredag 9.00–17.00
Lördag 9.00–14.00
Söndag Stängt

Vi kan även börja tidgare och sluta senare vid önskemål.

Ett urval av våra priser
Se vår kompletta prislista här

Vi har allt inom hårvård

På vår salong tar vi hand om dig med full engagemang och glädje. Vi arbetar med passion, konst och obegränsad fantasi. Att skapa en frisyr kräver inte bara kreativitet och flexibilitet, utan också förmågan att lyssna och förstå kundens önskemål. Vi utvecklas ständigt inom detta område med träning, och vi förbättrar ständigt våra färdigheter.

Vi kommer att återställa varje hårfrisyr till livet! Vi älskar utmaningar och vi är specialister inom de senaste trenderna. Vår salong är auktoriserad av högkvalitativa Wella professionals. Vi arbetar endast med produkter som vi har förtroende för och som vi vet är bäst.

Varmt välkomna!