Salon Creative & Team Kalmar

Kaggensgatan 44A, Kalmar

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Salon Creative & Team
Utbud

Måndag–Torsdag 9.00–18.00
Fredag 9.00–17.00
Lördag 9.00–14.00
Söndag Stängt

Vi kan även börja tidgare och sluta senare vid önskemål.

facebook
Instagram

Vi har allt inom hårvård

På vår salong tar vi hand om dig med full engagemang och glädje. Vi arbetar med passion, konst och obegränsad fantasi. Att skapa en frisyr kräver inte bara kreativitet och flexibilitet, utan också förmågan att lyssna och förstå kundens önskemål. Vi utvecklas ständigt inom detta område med träning, och vi förbättrar ständigt våra färdigheter.

Vi kommer att återställa varje hårfrisyr till livet! Vi älskar utmaningar och vi är specialister inom de senaste trenderna. Vår salong är auktoriserad av högkvalitativa Wella professionals. Vi arbetar endast med produkter som vi har förtroende för och som vi vet är bäst.

Varmt välkomna!

  • The Team, Salon Creative & Team

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.