Stor stämningsbild rut&karl

rut&karl

Telefon: 0660-14640

Storgatan 10
89133 Örnsköldsvik

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag–Tisdag 8.00–20.00
Onsdag 8.00–17.00
Torsdag 8.00–20.00
Fredag 8.00–17.00
Lördag–Söndag Stängt

Ett urval av våra priser
Se våra priser och behandlingar här

www.rutkarl.se
ornskoldsvik@rutkarl.se
Vi finns också på:

Smarta lösningar för dig och ditt hår

Vi kommer gärna med nya idéer och smarta lösningar för just dig och ditt hår. Vår ambition är att hålla en hög nivå på allt vi gör – alltid! Våra välutbildade frisörer sätter dig som kund först, och vi ser fram emot att göra ditt besök hos rut&karl till en mysig och avkopplande stund, som bara handlar om dig, dina önskemål och ditt hår.

Rut & Karl är en del av frisörkedjan Attityd i Sverige AB som grundades år 2002 i Örnsköldsvik.

Vi erbjuder dig som kund välutbildad och kunnig personal. För att säkerställa denna höga nivå genomgår samtliga frisörer ett internt utbildningsprogram som kontinuerligt höjer kompetensen inom vårt hantverk. Vi vidareutvecklar ständigt våra interna utbildningar för att möta de krav som ställs på oss.

bluestore

Lina frisör på rut&karl
Lina
Frisör
Åsa frisör på rut&karl
Åsa
Frisör
Helena frisör på rut&karl
Helena
Frisör

Föräldraledig

Karina frisör på rut&karl
Karina
Frisör
Emma frisör på rut&karl
Emma
Frisör
Amanda frisör på rut&karl
Amanda
Frisör
Marie frisör på rut&karl
Marie
Frisör
Ida frisör på rut&karl
Ida
Nagelterapeut/fransstylist