Rendezvous Pia Bergkvist Uppsala

Byggmästargatan 1, Uppsala

Endast utbildade seriösa frisörer
Rendezvous Pia Bergkvist
Stor stämningsbild Rendezvous Pia Bergkvist
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

Måndag–Tisdag 10.00–18.00
Torsdag–Fredag 10.00–18.00
Möjlighet att boka kvällstid Mån och Tors.
(Med reservation för tillfälliga ändringar vid utbildning och kurser. Ring gärna före besök i butik)

hej@rendezvous-uppsala.se
Se våra behandlingar och priser här
Finns möjlighet att betala med Qliro

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och använder Visir.

En heltäckande frisör för dig med eller utan hår

Jag Pia Bergkvist fick äran att bli ägare till denna härliga salong. Önskar gamla som nya kunder hjärtligt välkomna. Utför allt inom modern hårvård och har lång erfarenhet inom branschen. Salongen finns i ett lugnt och trevligt område. Lätt tillgängligt med bil gratis parkering 2 timmar på Byggmästargatan och Årstagatan. Finns också parkering med kort- och sms-betalning. Buss nr 7 från centrala Uppsala med hållplats nära salongen.

Telefon till Pia Bergkvist 018-209090

Peruker och Hårersättningar

Jag är specialiserad på peruker och hårersättningar för kvinnor och män med lång erfarenhet. Håller mig ständigt uppdaterad med nyheter och utbildning. Har ett stort lager med peruker. Gör även måttanpassade peruker/hårersättningar i äkta hår och syntetfiber. Även Cyber mm. Har även turbaner, ögonfransar och ögonbryn. Mitt mål är att hitta den bästa lösningen för dig som kund. Jobbar för Landsting i Sverige och är partner med Carl M Lundh. Läs mer på enkeltomperuker.se

Frisör Mirja på Rendezvous

Mirja Mertala har lång erfarenhet som frisör och är expert på löshår. 1990 gick hon ut en treårig utbildning vid Uppsala Frisörskola där hon vid examen mottog stipendium för bästa elev. Hon innehar frisörlicens, mästarbrev och är certifierad att jobba med Great Lengths-extensions. Mirja jobbar också mycket med tejpextensions och har goda kunskaper när det kommer till olika färgningar och klippningar. Hon har även kunskaper om peruker och jobbar då med Toupema Belgals äkta hårs- och syntet hårs peruker. Bokning till perukprovning och konsultation sker via telefon 018-253270. Maila Mirja: frissa_mirja@msn.com

Hjärtligt Välkommen.

 
 
Vi använder produkter från toupemabelgal.se
Höst/Vinter kollektion från Christine

 • , Rendezvous Pia Bergkvist
 • , Rendezvous Pia Bergkvist
 • , Rendezvous Pia Bergkvist
 • , Rendezvous Pia Bergkvist
 • , Rendezvous Pia Bergkvist
 • , Rendezvous Pia Bergkvist
 • , Rendezvous Pia Bergkvist
 • , Rendezvous Pia Bergkvist
 • , Rendezvous Pia Bergkvist
 • , Rendezvous Pia Bergkvist
 • , Rendezvous Pia Bergkvist
 • , Rendezvous Pia Bergkvist
Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.