Stor stämningsbild Rapunzel of Sweden

Välkommen att boka din tid hos oss
Rapunzel of Sweden Malmö

Storgatan 22A
21142 Malmö

Telefon: 040-6433988

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag–Fredag 10.00–18.00
Lördag 12.00–15.00
Söndagar och röda dagar har vi stängt.

Ett urval av våra priser
För aktuella priser se vår onlinebokning

HÅRFÖRLÄNGNING I VÄRLDSKLASS

Vill du att vi förvandlar dig? Önskar du träffa oss personligen & få hjälp med insättning, färgning eller frågor kring löshår? Då är du varmt välkommen till oss på Rapunzels salong i Malmö!

Vi som jobbar med Rapunzels extensions- och hårförlängningsprodukter är alla utbildade i alla våra tekniker. Vårt mål är att du alltid är nöjd och att vi kan hitta en bra lösning för dig så att du kan få ditt drömhår!

Självklart erbjuder vi även klippning och färgning till dig som inte önskar en hårförlängning!

Hjärtligt Välkommen!

Annika frisör på Rapunzel of Sweden
Annika
Hairdresser

Team Leader

Josefin frisör på Rapunzel of Sweden
Josefin
Hairdresser
Petra frisör på Rapunzel of Sweden
Petra
Shop Sales