Stor stämningsbild PM Stockholm

Välkommen att boka din tid hos oss
PM Stockholm Stockholm

Linnegatan 31
11447 Stockholm

Telefon: 08-6632001

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag–Torsdag 9.00–19.00
Fredag 9.00–18.00
Lördag 10.00–16.00
Söndag Stängt

Ett urval av våra priser
Se vår kompletta prislista här


Vi finns också på:

Kvalité och hantverskunnande är vårt motto

PMStockholm startade jag 2002 med grundtanke att kvalitet och hantverkskunnande ska blandas med mode och skönhet. Allt för att du som kund ska vara 100% nöjd men även kunna slappna av och njuta av en stund hos oss. 2016 flyttade vi in i ny lokal på Linnegatan 31.

Det viktigaste är att håret ska fungera lika bra hemma som när du är här hos oss. Jag har valt leverantör med samma motto, och jobbar bara med Redken och Pureology.
Både som vi arbetar med och säljer vidare till dig som kund.

Vi har ett nära samarbete med Redken och Pureology när det gäller utbildning för oss frisörer. Tidigare jobbade jag med utbildning för Redken. Självklart går vi på så mycket inspirationkvällar/kurser som vi bara hinner. Jag har även gjort både visningar och plåtningar, både för modemagasin och reklam.