Pia & Co Stockholm

Pia & Co Upplandsgatan 56, Stockholm

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Pia & Co
Utbud

pia.loflund@telia.com facebook

Den lilla salongen med många fördelar

Även en liten salong kan göra storverk. Pia&Co är oasen med det större utbud än de flesta.
Här hittar du de två erfarna Frisörerna Gerd o Pia. Gerd gör även hårförlängning/förtjockning.

Mia är våran hudterapeut som jobbar med märket Exuviance. Hon vaxar och ger ansiktsbehandlingar mm.

Katreen är våran fysioterapeut och homeopat. Hon ger/gör bla lymfdränage, bindvävsmassage, friskvårdsmassage, zonterapi mm.

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.