Pia & Co Stockholm

Pia&Co Upplandsgatan 56, Stockholm

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Pia & Co
Utbud

pia.loflund@telia.com
facebook

Den lilla salongen med många fördelar

Även en liten salong kan göra storverk. Pia&Co är oasen med det större utbud än de flesta.
Här hittar du de två erfarna Frisörerna Gerd o Pia. Gerd gör även hårförlängning/förtjockning.

Mia är våran hudterapeut som jobbar med märket Exuviance. Hon vaxar och ger ansiktsbehandlingar mm.

Katreen är våran fysioterapeut och homeopat. Hon ger/gör bla lymfdränage, bindvävsmassage, friskvårdsmassage, zonterapi mm.

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.