Peggis Barber Shop Norrköping

Garvaregatan 10, Norrköping

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Peggis Barber Shop

Måndag–Torsdag 9.00–18.00
Fredag 9.00–17.00

Helger Stängt.
Undantag vid överenskommelse,
ta kontakt med oss för förfrågan.

facebook
Instagram

Personligt professionellt och hemtrevligt!

Sedan 1981 har Peggis Barbershop drivits av systrarna Peggi och Sofi, som redan sedan barnsben haft en vision om att öppna en egen salong. Beläget i anslutning till industrilandskapet i hjärtat av Norrköping hittar du idag salongen, med en kundkrets som innefattar människor i alla åldrar och av alla olika karaktär.

Vår främsta ambition är alltid att göra dig som kund maximalt nöjd med hjälp av vår höga profession och goda service. Vi håller oss ständigt uppdaterade med de senaste hårtrenderna och teknikerna, och använder oss endast av produkter vi anser är fullt representabla till att kunna ge våra kunder den optimala känslan och slutresultatet. Att du ska känna ett personligt bemötande och en hemtrevlig stämning på salongen är av största prioritet för oss. Vi strävar efter våra kunders fulla förtroende för att tillsammans kunna skapa ett hår som kompletterar dig som person och får ditt yttre att stråla!

Vi erbjuder behandlingar såsom klippning, färg, uppsättning, styling, extensions, permanent, peruk etc. Se salongsmeny för vidare information.

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.