Stor stämningsbild På Håret (Anna & Pernilla i Finspång)

Välkommen att boka din tid hos oss
På Håret (Anna & Pernilla i Finspång) Finspång

Kalkugnsvägen 4
61230 Finspång

Telefon: 0122-13090

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag–Fredag 9.00–18.00
Lördag 9.00–14.00
Söndag Stängt

Ett urval av våra priser
Behandling Pris
Klippning, Dam/Herr ink. tvätt och styling 45 min 500kr
Färg/Slingor från 850kr
För andra behandlingar t.ex permanent, uppsättningar, etc. Kontakta oss för prisförslag.
För brudklädsel, titta på vår speciella sida för brudklädsel HÄR

FINSPÅNGS STÖRSTA SKÖNHETSSALONG

Ja, vi är inte bara en frisörsalong utan erbjuder tjänster och produkter som omfattar hela dig. Vi kan stoltsera med hårvård, hudvård, make up, massage, manikyr och pedikyr.

Hos På Håret värnar vi om kunden i form av kvalitet och väl tilltagen tid för behandlingen. Du som kund skall kunna varva ner och känna att vi tar oss tid för just Dig. Vi satsar på kvalitet och utbildar oss kontinuerligt både i Sverige och utomlands.

Vi vill att Du ska få en viss ”spa-känsla” hos oss.

Välkomna in till oss!