Stor stämningsbild Nikita Hair Alingsås Vimpeln

Välkommen att boka din tid hos oss
Nikita Hair Alingsås Vimpeln Alingsås

Hemvägen 19
44139 Alingsås

Telefon: 0322-13030

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Ett urval av våra priser

Nikita Hair Alingsås Vimpelns köpcentrum

Välkommen till Nikita Hair i Alingsås, Vimpelns köpcentrum! Vi är experter på vårt område och ger dig goda råd om din hud och ditt hår.

Vårt mål är att ge dig en frisörbehandling som är skräddarsydd för dig och just ditt hår, så att du får en hållbar frisyr.
Nikita Hair ingår i Raise Gruppen AS som är Skandinaviens största aktör inom hår- och hudvård och vår vision är att skapa historiens största hår- och skönhetsäventyr.

I Sverige startade Nikita Hair 2006 och har idag salonger från Trelleborg i söder till Luleå i norr.