Endast utbildade seriösa frisörer

Stor stämningsbild Mirres Frisörer Hudterapeaut
  BOKA ONLINE

086500050

Drottningholmsvägen 13, Stockholm

FYN licens logo

Mästarbrev Logo

Måndag–Fredag 9.00–18.00
Lördag 9.00–14.00
Söndag Stängt

Jul och andra helgdagar
efter överenskommelse.

info@mirres.se
facebook
Instagram
Se vår kompletta prislista här
Se även våra Hudvård och skönhetsbehandlingar här

Mirres – Bara det bästa för dig

Mirres är en professionell salong, du hittar oss i gamla Kronobergskällarens anor på Kungsholmen där vi funnits i över 20 år. Alla som jobbar är licenserade och mycket välutbildade. Alla frisörer har Gesällbrev och Mirre själv har dessutom Mästarbrev och är Hårexpert.

Vi har många goda stamkunder och många nya kunder kommer, vi har en hög kundnöjdhet som vi är stolta och mycket glada över. På Mirres sätter vi alltid kunden i fokus och kommer fortsätta vårda det stora förtroende våra kunder ger oss.

Vi är inte billigast men absolut prisvärda och vi kan och vet vad vi gör. De flesta nya kunder kommer via rekommendation eller har hittat oss på nätet när de ej tycker deras hår känns bra eller har blivit felbehandlade. Du ska känna dig varmt välkommen till oss, vi kommer göra vårt absolut yttersta för att göra dig till en nöjd och glad kund.

By the way, vi bjuder på Kungsholmens godaste cappuccino.
Välkommen!

Vi använder

Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig proffessionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Frisörföretagarna Premium - alla förmåner i ditt medlemskap samlade på ett ställe. Exclusivt för medlemmar i Frisörföretagarna