Endast utbildade seriösa frisörer

Stor stämningsbild Mirres Frisörer Hudterapeaut
  BOKA ONLINE

086500050

FYN licens logo

Mästarbrev Logo

Måndag–Fredag 9.00–18.00
Lördag 9.00–14.00
Söndag Stängt

Jul och andra helgdagar
efter överenskommelse.

Drottningholmsvägen 13, Stockholm

info@mirres.se
facebook
Instagram
Se vår kompletta prislista här
Se även våra Hudvård och skönhetsbehandlingar här

Mirres – Bara det bästa för dig

Mirres är en professionell salong, du hittar oss i gamla Kronobergskällarens anor på Kungsholmen där vi funnits i över 20 år. Alla som jobbar är licenserade och mycket välutbildade. Alla frisörer har Gesällbrev och Mirre själv har dessutom Mästarbrev och är Hårexpert.

Vi har många goda stamkunder och många nya kunder kommer, vi har en hög kundnöjdhet som vi är stolta och mycket glada över. På Mirres sätter vi alltid kunden i fokus och kommer fortsätta vårda det stora förtroende våra kunder ger oss.

Vi är inte billigast men absolut prisvärda och vi kan och vet vad vi gör. De flesta nya kunder kommer via rekommendation eller har hittat oss på nätet när de ej tycker deras hår känns bra eller har blivit felbehandlade. Du ska känna dig varmt välkommen till oss, vi kommer göra vårt absolut yttersta för att göra dig till en nöjd och glad kund.

By the way, vi bjuder på Kungsholmens godaste cappuccino.
Välkommen!

Vi använder

Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig proffessionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!