Stor stämningsbild Mirres Frisörer Laserklinik & fransstylist

Välkommen att boka din tid hos oss
Mirres Frisörer Laserklinik & fransstylist Stockholm

Drottningholmsvägen 13
11242 Stockholm
T-bana: Fridhemsplan

Telefon: 08-6500050

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag–Fredag 9.00–18.00
Lördag 9.00–14.00
Söndag Stängt

Jul och andra helgdagar
efter överenskommelse.

Mirres – Bara det bästa för dig

Mirres är en professionell salong, du hittar oss i gamla Kronobergskällarens anor på Kungsholmen där vi funnits i över 20 år. Alla som jobbar är licenserade och mycket välutbildade. Alla frisörer har Gesällbrev och Mirre själv har dessutom Mästarbrev och är Hårexpert.

Vi har många goda stamkunder och många nya kunder kommer, vi har en hög kundnöjdhet som vi är stolta och mycket glada över. På Mirres sätter vi alltid kunden i fokus och kommer fortsätta vårda det stora förtroende våra kunder ger oss.

Vi är inte billigast men absolut prisvärda och vi kan och vet vad vi gör. De flesta nya kunder kommer via rekommendation eller har hittat oss på nätet när de ej tycker deras hår känns bra eller har blivit felbehandlade. Du ska känna dig varmt välkommen till oss, vi kommer göra vårt absolut yttersta för att göra dig till en nöjd och glad kund.

By the way, vi bjuder på Kungsholmens godaste cappuccino.
Välkommen!