Miras Hårstudio Göteborg

Slottskogsgatan 1, Göteborg

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Miras Hårstudio
FYN licens logo
Utbud

Måndag 10.00–18.00
Tisdag 10.00–18.00
Onsdag 10.00–18.00
Torsdag 10.00–20.00 (efter 19.00 endast tidsbokningar)
Fredag 10.00–19.00
Lördag 10.00–15.00
Söndag Stängt

info@mirasharstudio.com
facebook
Instagram

Miras Hårstudio - Eko frisör

Salongen etablerades 1985. En fräsch, snygg och smakfull salong med skickliga frisörer, som hela tiden håller sig uppdaterade på de senaste trenderna och stilarna. Behandlingar innehåller allt som ger ditt hår nytt liv och innefattar förutom klippning och val mellan färg eller slingor även en välgörande hår-spa med hårbotten massage och kurinpackning. Alla behandlingar utförs självklart med lyxiga kvalitetsprodukter och avslutas med valfri styling. Vi använder alltid det senaste och bästa eko-produkter på marknaden.

Hos oss är alla välkomna ung som äldre, man som kvinna trendig eller klassisk.

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.