Miras Hårstudio Göteborg

Slottsskogsgatan 1, Göteborg

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Miras Hårstudio
FYN licens logo
Utbud

Måndag 10.00–18.00
Tisdag 10.00–18.00
Onsdag 10.00–18.00
Torsdag 10.00–20.00 (efter 19.00 endast tidsbokningar)
Fredag 10.00–19.00
Lördag 10.00–15.00
Söndag Stängt

info@mirasharstudio.se facebook Instagram

Miras Hårstudio - Eko frisör

Salongen etablerades 1985. En fräsch, snygg och smakfull salong med skickliga frisörer, som hela tiden håller sig uppdaterade på de senaste trenderna och stilarna. Behandlingar innehåller allt som ger ditt hår nytt liv och innefattar förutom klippning och val mellan färg eller slingor även en välgörande hår-spa med hårbotten massage och kurinpackning. Alla behandlingar utförs självklart med lyxiga kvalitetsprodukter och avslutas med valfri styling. Vi använder alltid det senaste och bästa eko-produkter på marknaden.

Hos oss är alla välkomna ung som äldre, man som kvinna trendig eller klassisk.

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.

Fler salonger i närheten av Miras Hårstudio

Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.