Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Mina Damer & Herrar
  BOKA ONLINE

Mina Damer & Herrar

0155-456585

Västra Kvarngatan 13, Nyköping

FYN licens logo

Tisdag–Fredag 8.30–18.00
Lördag, söndag, måndag-stängt

facebook
Instagram
Se vår kompletta prislista här

Mina Damer & Herrar...

..unga som gamla, hos oss handlar det om dig, ansiktet i spegeln vi lyssnar på och dig vi ser, vi är din frisör! Det är vår källa av kärlek, passion och erfarenhet som stolt råder, vägleder och förgyller dig för att du ska bli ditt snyggaste. Sedan vi hängde upp våra gesällbrev på väggen i vår nya salong våren 2012 har vi skapat tusentals vackra frisyrer och lika många leenden.

Som medlemmar i Frisörföretagarna och med vår mångåriga erfarenhet, gemensamma kunskapskonto och förstaklassiga produktutbud vågar vi påstå att vi är allt vad du och ditt hår behöver. Vi erbjuder alla klassiska behandlingar och produkter från de erkända märkena Hairtalk, evo, olaplex och O&M, sist men inte minst har vi givetvis svar på de flesta av dina frågor. Vår ständiga ambition är att leverera över dina förväntningar oavsett om vi gör det med saxen eller med våra unika kunskaper!

Du är viktig för oss!

Cecilia & Sofie frisörer på Mina Damer och Herrar i Nyköping

Vi på salongen heter Sofie & Cecilia

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.