Stor stämningsbild Mina Damer & Herrar

Välkommen att boka din tid hos oss
Mina Damer & Herrar Nyköping

Västra Kvarngatan 13
61131 Nyköping

Telefon: 0702740608

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Öppettiderna varierar beroende på efterfrågan. Vanligtvis har vi öppet 9.00–18.00 vardagar.
Ring oss för att boka tid.

Ett urval av våra priser

Mina Damer & Herrar...

..unga som gamla, hos oss handlar det om dig, ansiktet i spegeln vi lyssnar på och dig vi ser, vi är din frisör! Det är vår källa av kärlek, passion och erfarenhet som stolt råder, vägleder och förgyller dig för att du ska bli ditt snyggaste. Sedan vi hängde upp våra gesällbrev på väggen i vår nya salong våren 2012 har vi skapat tusentals vackra frisyrer och lika många leenden.

Hos Mina Damer & Herrar får du träffa salongsägaren Cecilia Palmblad, Sofie Adolfsson och Malin Gustafsson. Med hjälp av en arkitekt och Cecilia´s egna ideér är salongen nu nyrenoverad och fräsch.
Här får du en lugn stund i stolen, en god kopp kaffe eller te, ett varmt mottagande och en frisyr du kommer att trivas med.
Vi jobbar för att du ska bli nöjd och lägger 100% fokus på dig som kund.

Du är viktig för oss!

mina-damer-och-herrar-personalbild

Cecilia Sofie & Malin