Om Frisörsök
Salonger i närheten
Salonger med Frisörlicens
Endast utbildade seriösa frisörer

Min Salong Eva Sundsvall

Köpmangatan 28, Sundsvall

Salonger i närheten av Min Salong Eva
Frisörsöks salongstips i Sundsvall
Några förslag du kanske gillar
Annons


Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.

FRISÖR

JUST NU FRÅN FRISÖR.SE

INSPIRATION OCH KUNSKAP FÖR FRISÖRER
Knapert i jul för enkilda näringsidkare
Den andra coronavågen har sköljt in över landet och ställer till stora bekymmer. Inte minst för alla egenföretagare. Ett stort... Inlägget Knapert i jul för enkilda näringsidkare dök först upp på Frisor.se.
Gemensamt krav från hälso- och skönhetsbranschen!
NU ÄR KASSAN TÖMD De eventuella besparingar som fanns har tagit slut. Bidragen är krångliga att ansöka om och går... Inlägget Gemensamt krav från hälso- och skönhetsbranschen! dök först upp på Frisor.se.
Öppet brev till regeringen
Här är ett brev från verkligheten. En viktig hälsning från två frisörer som gör allt i sin makt för att... Inlägget Öppet brev till regeringen dök först upp på Frisor.se.
Så använder du munskydd på ett säkert sätt
Statsepidemiolog Anders Tegnell anser att det kan vara lämpligt att bära munskydd på jobbet när personer står närmare varandra än... Inlägget Så använder du munskydd på ett säkert sätt dök först upp på Frisor.se.
Du är inbjuden till British Hairdressing Awards
För första gången bjuder British Hairdressing Awards in alla som vill ta del av den ärofyllda tävlingen. Det enda du... Inlägget Du är inbjuden till British Hairdressing Awards dök först upp på Frisor.se.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.