Mariebergs hår Oskar Saelid Nyköping

Mariebergs hår Oskar Saelid Mariebergsgården, Brandkärrsvägen 52-54, Nyköping

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Mariebergs hår Oskar Saelid
FYN licens logo Mästarbrev Logo

Vi öppnar normalt kl. 10.00, vill du komma tidigare går det bra. Kontakta oss först.

Du kan även boka sena kvällstider och helger, ring Salongen på 0155-21 08 03

facebook

Välkommen till oss på Hårsalong Trixie!

Trixie är en professionell hårsalong där vi tar hand om dig som kund och hjälper dig med våra kunskaper inom hårvård. Genom kurser håller vi oss uppdaterade med det senaste inom färg, klippning och styling.

Hos oss kan du få hjälp med det mesta. Vi utgår alltid från dina önskemål och hjälper till med goda råd utifrån vår mångåriga kunskap. Enkla till avancerade klippningar med färgningar, hairextension, fest- och bruduppsättningar.

Hjärtligt välkomna!

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.