Stor stämningsbild Marias Salong

Telefon: 073-0775571

Hyttvägen 26
77012 Sunnansjö

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag–Fredag 10.00–18.00
Lördagar 10.00–14.00

Ett urval av våra priser

Frisören där det blir verkstad varje gång

Marias Salong startades 1 mars 2009 av mig Maria Almlöf. Jag är utbildad frisör med Gesällbrev och Mästarbrev samt Hårolog som tycker om att göra mitt allra yttersta för att du skall bli nöjd.

Jag är även aromatherapeut, SPA -terapeut och utbildad undersköterska. Utbildad i skönhetsbehandlingar så som vaxning, bryn och frans-vård, Blomdahl piercing och Hudvårds behandlingar.

Hos mig kan du även hitta fina presenter, smink, smycken, hårvårdsprodukter och kläder i min present och inredningsbutik. Besök också vårt härliga 50-tals café där vi bl.a serverar kaffe, kaffebröd, korv, toast och smörgåsar.

Hjärtligt välkommen!

Psst… Nyhet hos oss är verkstad Micke fixar Lack- svets- plåt och alla förekommande bilreparationer.

Maria frisör på Marias Salong
Maria
Frisör/Ägare

Gesällbrev och Mästarbrev.