Endast utbildade seriösa frisörer

Stor stämningsbild Lockcenter AB
  BOKA ONLINE

035-125513

Brogatan 13, Halmstad

FYN licens logo

Mästarbrev Logo

Måndag–Fredag 9.00–18.00
Lördag 9.00–14.00
Söndag Stängt

facebook
instagram
Se våra behandlingar här

Din centrala frisör i Halmstad

Innanför dörrarna på Lockcenter, Brogatan 13 i Halmstad möts du av en härlig miljö med kunderna i fokus. Vårt välutbildade frisör-team hjälper dig med allt som har med hår och hårvård att göra. Vår vision är att du som kund ska koppla av från vardagens stress. Hos oss får du en lyxig upplevelse och du känner dig väl omhändertagen.

Vi utför även kosmetisk tatuering, håltagning med Blomdahl samt Piercing.

Lockcenter är frisörsalongen för hela familjen. Vill man försäkra sig att man får en tid rekommenderar vi att ni bokar med god framförhållning. Drop in har vi i mån av tid.

Varmt välkomna till oss.

Vi använder

Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig proffessionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Frisörföretagarna Premium - alla förmåner i ditt medlemskap samlade på ett ställe. Exclusivt för medlemmar i Frisörföretagarna