Stor stämningsbild Lisa Frisör

Välkommen att boka din tid hos oss
Lisa Frisör Lund

Sofiavägen 4
22241 Lund
Bakom Viktoriastadion ca 75 m (buss 2,4) 400 m från Sjukhuset/Sofiagrillen bredvid Montessoriförskolan vid Sofiaparken.

Telefon: 046-140875

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag–Fredag 9.30–17.00
Lördag 9.30–13.00

DROP IN måndag–fredag 10.00–17.00
Kvällstider och även tidiga morgontider enligt ö.k

Ett urval av våra priser
Se vår kompletta prislista här

En bra frisör i Lund

Vi klipper ditt hår efter dina önskemål! Som en bra frisör här i Lund! Vi erbjuder damklippning, herrklippning, barnklippning, färgning, slingning, permanent mm.
Allt inom hårvård. Här utför vi även extensions tejp, keratinvax microringar och arbetar endast med naturprodukter inom område grön salong frisörprodukter. Vi klipper efter modets utveckling och erbjuder även frisyrer till fest, vardag och Bröllop.

Är du intresserad av att få en fin makeup är du välkommen att ta kontakt med oss för att boka en tid.

Varmt välkomna!