Endast utbildade seriösa frisörer

La petite fabitat

Storgatan 21 B, Gällivare

Annons


Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.

FRISÖR

JUST NU FRÅN FRISÖR.SE

INSPIRATION OCH KUNSKAP FÖR FRISÖRER
Björn Axéns nya pantlösning
Som första hårvårdsmärke erbjuder nu Björn Axén pant på sina förpackningar. Det senaste steget inom deras hållbarhetsarbete är ett samarbete med appen PantaPå. Björn Axén publicerade sin hållbarhetsstrategi i april 2019, och i våras presenterade de tillsammans med Frisörförtagarna en guide för avfallssortering som ett steg i att förbättra miljöarbetet på alla hårsalonger i Sverige. Och nu är det alltså…
Se filmen från Årets Frisör-galan!
Missade du Årets Frisör? Eller var du där och vill återuppleva allt som skedde på scenen? Ta en titt på filmen från kvällen och gläds med vinnarna, inspireras av kreatörerna och känn partystämningen. Tack till alla duktiga tävlanden och härliga gäster för en fantastisk kväll! Inlägget Se filmen från Årets Frisör-galan! dök först upp på Frisor.se.
Livepodd från Highlights Hair Fashion Experience 2019
Så många samtal, så mycket kunskap – de nya avsnitten av Hair Talks-podden spelades in live på Stockholm Waterfront, under årets mest spektakulära, svenska frisörevent!  Ni som besökte Highlights Hair Fashion Experience på Stockholm Waterfront kanske känner igen den gröna Hair Talks-väggen från våning 5? Frisörföretagarnas vd Ted Gemzell och kommersiella chef Daniel Blomqvist stod nämligen och spelade in en…
Eva Strömberg från CAPO Hairdressing i Malmö är Årets Frisör 2019!Eva Strömberg från CAPO Hairdressing i Malmö är Årets Frisör 2019!
Kvällen den 21 september avgjordes Sveriges största frisörtävling Årets Frisör på Stockholm Waterfront. 2019 års vinnare är Eva Strömblad från CAPO Hairdressing i Malmö!  Årets Frisör-galan var kulmen på det fullspäckade tvådagarseventet Highlights Hair Fashion Experience (20–21 september)som samlade hela frisörbranschen under ett och samma tak på Stockholm Waterfront. Den slutsålda galan hölls sågs av över 1100 gäster, och leddes av Kristin…
Specialavsnitt av Hair Talks-podden: Årets Frisör-galans konferencier Kristin Kaspersen
Lördag 21 september går Årets Frisör-galan av stapeln – och den leds av ingen mindre än Kristin Kaspersen. Vi tog pulsen på henne inför galan, och passade på att prata hår, välmående och hälsa med den folkära programledaren som är definitionen av zen.  Kristin Kaspersen är van vid att stå på scen framför stor publik (tur det, eftersom Årets Frisör-galan…
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig proffessionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.