Stor stämningsbild Klippotek Dandy

Välkommen att boka din tid hos oss
Klippotek Dandy Torslanda

Gamla flygplatsvägen 35 C
42337 Torslanda

Telefon: 031-7889292

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag–Fredag 9.00–18.00
Lördag 10.00–15.00
Söndag Stängt

Ett urval av våra priser
Se vår kompletta prislista här


Vi finns också på:

Vi stylar Torslanda - Dandy Torslanda

Välkommen till klippotek DANDY Torslanda. På gamla flygplatsvägen 35 C mittemot Amhults torg ligger vår salong. Här utför vi i stort sett alla hårtjänster såsom klippning, färgning, permanent, läggning, styling, slingor, brudfrisyrer och andra uppsättningar mm.

Vi arbetar bara med det bästa och mest kända produkterna som finns på marknaden och säljer även våra produkter förmånligt till våra kunder i samband med en klippning. Hos oss får du alltid goda råd och tips om hur du sköter ditt hår på bästa sätt.

Varmt välkommen!