Stor stämningsbild Jeanette & Co

Välkommen att boka din tid hos oss
Jeanette & Co Kungälv

Västra Gatan 59
44231 Kungälv

Telefon: 0303-10619

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag–Fredag 10.00–18.00
Lördag 10.00–15.00

Ett urval av våra priser
Se vår kompletta prislista här

Din frisör med det lilla extra ALLT

Jeanette & Co i Kungälv är den kompletta butiken som erbjuder specialister inom Hud, Hår, Make-up och Naglar. Du kan välja mellan många olika behandlingar, i olika prisklasser, som utförs av professionell och kunnig personal.

Alla som arbetar på Salongen har seriös utbildning och vi uppdaterar oss inför varje säsong genom kurser eller visningar så du kan alltid lita på att vi kan de senaste trenderna såväl som de klassiska frisyrerna/make-up.

Vi lyssnar alltid till kundens önskemål och kommer med egna professionella idéer.

I salongen finner du 6 st frisörer, 2 st nagelterapeut, 1 st hudterapeut, 3 st medarbetare i butiken som gärna hjälper till med hudvård, make-up, hårvård samt parfymer.