Stor stämningsbild Intercoiffure Eriksson & Robach

Välkommen att boka din tid hos oss
Intercoiffure Eriksson & Robach Malmö

Hjulhamnsgatan 6
21134 Malmö

Telefon: 0406110707

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag–Torsdag 7.30–20.00
Fredag 9.00–18.00
Lördag 9.00–14.00

Ett urval av våra priser
Se vår kompletta prislista här

Hos oss är det Du som är i fokus

En Salong i det mysiga området kring S:t Knuts Torg i nya fräscha lokaler. Vi är ett team av välutbildade engagerade professionella frisörer som brinner för att fixa ditt hår. Allt för att tillgodose våra kunders bästa.

Ditt besök hos oss börjar med en noggrann konsultation där vi tipsar om allt från de senaste trenderna till de klassiska frisyrerna och färgerna. Samtidigt får Du avnjuta en god Caffe Latte eller Cappuccino från vår kaffebar samt få en avkopplande stund i våra massageschamponeringar.

Hjärtligt Välkomna!