Om Frisörsök
Salonger i närheten
Salonger med Frisörlicens
Endast utbildade seriösa frisörer

Den 15 Januari 2020 började vi samla och presentera besöksstatistik på Frisörsök. I bl.a tidningen Frisör har vi tidigare presenterat de efterfrågade topplistorna men nu finns det helt färsk live-statistik direkt på Frisörsök.
Statistiken vi visar här gäller från och med eftermiddagen den 15/1 2020.

Vi utvecklar vidare nya statistikfunktioner och så fort de är klara kommer du kunna se dem här.

Mest besökta salonger

Plats
Salong
Besök
14
1851
21
1471
24
1226

Webläsare

Webläsare
Besök
Chrome
55387
Edge
2318
Firefox
7680
Opera
459
Safari
64734
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.