Endast utbildade seriösa frisörer

Här presenteras en dagsfärsk lista på salonger där du nu kan använda ditt presentkort. För att korten skall vara så enkla som möjligt att använda fungerar de som ett vanligt bankkort med magnetremsa när du betalar din behandling. Alla salonger är inte anslutna ännu. Hittar du inte en salong nära dig i listan nedan kanske det kommer en inom kort. Kika in igen, fler salonger tillkommer nu varje vecka. Klicka på salongens namn för mer information och kontakt.

Finns att köpa direkt hos:

Presentkorten säljs både online och i butik hos rikstäckande kedjor som Coop, OKQ8, Apotek Hjärtat och ATG-ombud.
Presentkortet är giltigt för hårvård och produkter i anslutna salonger av Frisörföretagarnas medlemmar och ska användas inom 12 månader från inköpsdatum.


Klicka på din ort för att se salonger som tar emot presentkortLogo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.