Stor stämningsbild Hörnet

Välkommen att boka din tid hos oss
Hörnet Uddevalla

Hattmakaregatan 17
45144 Uddevalla

Telefon: 0522-36569

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag–Fredag 9.00–18.00
Lördag 9.00–13.00

Ett urval av våra priser


Vi finns också på:

Från topp till tå på Hörnet

Hos oss möter du engagerad, kompetent, uppdaterad och noggrann personal. Vi erbjuder professionell hårvård, massage och medicinsk fotvård i behandlande och förebyggande syfte.

Här fixar du allt från fina fötter till en god massage och en snygg frilla. Ni är även välkomna att boka skräddarsydda visningar och föreläsningar inom hälsa, make up och hårvård hos oss.

Välkommen in till oss!