Homologica Hofors

Skolgatan 13, Hofors

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Homologica
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

gittaneck@gmail.com
facebook
Instagram

En oas för kropp & själ

Här i salongen så kan du hitta hårvård , smycken , sköna yogakläder, något gott & nyttigt och andra fina saker i shopen. Det är också här vi hjälper dig med personlig & proffessionell hårvård, nagelbehandlingar och fina fransar & bryn.

Gittan & Mira träffar du när du bokar en tid för ditt hår och/eller fransar & bryn .
Gittan har 35 års erfarenhet på salong, Gesällbrev(1989) , Mästarbrev( 1996) & Beh. yrkeslärare på Hantverksprogrammet inriktning Frisör(2012). Mira har en frisörlicens från Palestina samt kompletterar med en svensk licens och kommer gå som trainee( nivå 2) fram tills Gesällprovet.

Här finns också vår nagelhörna där Cornelia (dipl. 2020) & Gittan ( dipl. 1987) fixar dina naglar & händer. Vi är natuligtvis diplomerade.

  • , Homologica
  • , Homologica
  • , Homologica
  • , Homologica
  • , Homologica
Gittan frisör på Homologica
Gittan
Frisör
Mira frisör på Homologica
Mira
Trainee

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.