Homologica Hofors

Skolgatan 13, Hofors

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Homologica
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

gittaneck@gmail.com
facebook
Instagram

En oas för kropp & själ

Här i salongen så kan du hitta hårvård , smycken , sköna yogakläder, något gott & nyttigt och andra fina saker i shopen. Det är också här vi hjälper dig med personlig & proffessionell hårvård, nagelbehandlingar och fina fransar & bryn.

Gittan & Mira träffar du när du bokar en tid för ditt hår och/eller fransar & bryn .
Gittan har 35 års erfarenhet på salong, Gesällbrev(1989) , Mästarbrev( 1996) & Beh. yrkeslärare på Hantverksprogrammet inriktning Frisör(2012). Mira har en frisörlicens från Palestina samt kompletterar med en svensk licens och kommer gå som trainee( nivå 2) fram tills Gesällprovet.

Här finns också vår nagelhörna där Cornelia (dipl. 2020) & Gittan ( dipl. 1987) fixar dina naglar & händer. Vi är natuligtvis diplomerade.

  • , Homologica
  • , Homologica
  • , Homologica
  • , Homologica
  • , Homologica
Gittan frisör på Homologica
Gittan
Frisör
Mira frisör på Homologica
Mira
Trainee

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.