Stor stämningsbild Headon Limhamn

Headon Limhamn

Telefon: 040-370720

Övägen 8
21643 Limhamn

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Vi har öppet måndag till lördag,
eller enligt överenskommelse.

Ett urval av våra priser
Vi har differentierad prislista beroende på frisörernas utbildning och erfarenhet. Vi har även rabatterade priser om du väljer en behandling hos våra Trainees.
Se vår kompletta prislista här

www.headon.se
Vi finns också på:

VI KLIPPER MALMÖ

Hos oss på Headon ligger kundens önskemål i fokus och våra kreativa frisörer arbetar för att du ska kunna luta dig tillbaka och njuta av våra avslappnande behandlingar oavsett om du vill ha klippning, färgning eller styling.

Headon erbjuder förutom klipp och färg också herrklippning, skäggtrimning och rakning.

Salongen i Limhamn övertogs och blev Headon 2010. I september 2014 flyttade Headon Limhamn till Dragörkajen in i ljusa nya lokaler med utsikt över havet.

Headon Limhamn