Headmasters Mall of Scandinavia

Telefon: 08-41068120

Stärntorget 2
16979 Solna

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag–Söndag 10.00–20.00

Ett urval av våra priser

Headmasters Mall of Scandinavia

Välkommen till Headmasters i Mall of Scandinavia i Solna. Vi älskar den engelska kulturen och atmosfären och vi har en genuin passion för ditt hår!

I samarbete med våra kollegor i London hämtar våra stylister den senaste trenden direkt från catwalken i ett av världens största modemacka. London är vår stora inspirationskälla i vardagen. Headmasters är den perfekta mixen av enastående hårklippningar, vackra hårfärger och fantastisk styling.
Här kan du sätta dig ned, koppla av och låta våra sensationella stylister ta hand om dig och ditt hår med deras exceptionella kundservice och expertis.