Haven Stockholm

Kommendörsgatan 27, Stockholm

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Haven
FYN licens logo
Utbud

info@havenisthlm.se
facebook
Instagram

haven - Allt för kunden

Vi sätter kunden och service som högsta prioritet. Du ska känna dig bekväm, lugn och avslappnad. Framför allt trygg när Du lämnar över dig i våra händer och vår profession.

Alltid i framkant
Vi strävar alltid efter att förkovra oss genom utbildningar, visningar och fotograferingar.

Miljömedvetenhet
Vi strävar efter att bli både mer miljövänliga och hälsosamma. Det gör vi främst genom att arbeta med produkter som är kvalitativa och högteknologiska.

Vi firar 10 år!
Haven är en salong som hela tiden arbetar för att ligga långt fram i kunskap, mode och kreativitet. Service är också naturligtvis ett ord som vi alla som arbetar på Haven, håller som ett ledord.

Strävan efter att leva så ”grönt” och så snällt mot naturen vi kan vara, är också en del av Haven. Vi arbetar med, i våra ögon, dom bästa leverantörerna så som Kerastase, Aveda, L’oreal Proffesionell.

Efter att Haven har funnits i 10 år får vi fortfarande beröm för vår service och framtagande av varje kunds personlighet genom färg och form.

Vi strävar efter att behålla det betyget många år framåt.

Alla vi på Haven i Sthlm

Matthias frisör på Haven
Matthias
Frisör
Jordan frisör på Haven
Jordan
frisör
Emma frisör på Haven
Emma
Frisör

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.