Stor stämningsbild Hårstudio8

Välkommen att boka din tid hos oss
Hårstudio8 Göteborg

Stockholmsgatan 8
41670 Göteborg
Ett stenkast från Olskroken

Telefon: 073-7261797

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag–Fredag 11.00–19:00
Lördag Tidsbeställning

Ett urval av våra priser

Vägen till hälsosammare hår börjar här

Hårstudio8 är en auktoriserad Herr- och Damfrisörsalong med allt som ingår i en professionell skönhetssalong i bagaregården bara ett stenkast från Olskroken. Du kan tryggt låta oss utföra allt från klippningar, sling och färg, senaste volym permanent, keratin behandlingar, hår Botox, ansiktstrådning med Bryn Styling och fransfärgning.
Hemligheten bakom alla hårbehandlingar på salongen är våra utvalda skonsamma preparat för att minska skadan på fjällskiktet och förbättra hårkvalitet.

Skönhet , hälsa, kärlek och respekt för natur och djur är nyckeln till vårt arbete

Vi har en filosofi som bygger på att man måste jobba med skonsamma produkter, inte tvätta håret för ofta och använda naturliga produkter som inte testats på djur. Därför använder vi endast organiska (organic), svanmärkta produkter med ekologiska ingredienser.

Välkommen som du är