HÅR&SÅNT

Telefon: 035184549

Storgatan 43
30243 Halmstad

Boka din tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag–Fredag 9.00–18.00
Lördagar 9.00–14.00

Ett urval av våra priser

Välkommen till din salong i Halmstad

Hos oss på HÅR & SÅNT är det kvalité på klippningarna! Grundlig konsultation, schamponering med hårbottenmassage, produktinformation och stylingtips är alltid inkluderat i priset.

Med våra kreativa och ständigt vidareutbildade frisörer kommer du få den bästa hårupplevelsen någonsin!

Vi finns här för att hjälpa dig att bli ditt vackraste på den stora dagen! Ska du vara tärna, gå på bal eller helt enkelt vara lite extra fin för en kväll? Hör av dig till oss för priser och mer information!

Varmt välkommen in till oss!

har-sant-inspiration

Hår & Sånt Inspiration 2016

Nettan
Frisör
Isabella
Frisör
Emelie
Frisör
Ezgi
Frisör
Anna-Lena
Frisör
Bea
Frisör

Bea är mammaledig.