Stor stämningsbild Hårsalong Trixie

Välkommen att boka din tid hos oss
Hårsalong Trixie Nyköping

Brunnsgatan 23
61132 Nyköping

Telefon: 0155-210803

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Vi öppnar normalt kl. 10.00, vill du komma tidigare går det bra. Kontakta oss först.

Du kan även boka sena kvällstider och helger, ring Salongen på 0155-21 08 03

Se vår kompletta prislista här

Ett urval av våra priser


Vi finns också på:

Välkommen till oss på Hårsalong Trixie!

Trixie är en professionell hårsalong där vi tar hand om dig som kund och hjälper dig med våra kunskaper inom hårvård. Genom kurser håller vi oss uppdaterade med det senaste inom färg, klippning och styling.

Hos oss kan du få hjälp med det mesta. Vi utgår alltid från dina önskemål och hjälper till med goda råd utifrån vår mångåriga kunskap. Enkla till avancerade klippningar med färgningar, hairextension, fest- och bruduppsättningar.

Hjärtligt välkomna!