Stor stämningsbild Hårpunkten

Välkommen att boka din tid hos oss
Hårpunkten Västerås

Stora Gatan 7-21
72211 Västerås

Telefon: 021-122860

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag–Fredag 10.00–19.00
Lördag 10.00–17.00
Söndag 12.00–17.00

Ett urval av våra priser
Behandling Prisexempel
Frisyrklippning 430kr
Klippning samt putsning 400kr
Klippning, tvätt samt fön 670kr
Färg botten och klippning Från 1350kr
Färg långt hår och klippning Från 1600kr
Slingor i hätta Från 1100kr
Permanent Från 1450kr
Se vår kompletta prislista här

e.bachiri@spray.se

Vi finns också på:

Riktpunkten för modemedvetna

Vi på Hårpunkten är ett glatt gäng som älskar vårt yrke. Vår ambition är att göra dig glad och nöjd! Tillsammans kan vi erbjuda ett brett urval av behandlingar. Vi älskar att utveckla oss och är ständigt uppdaterade med dem senaste trenderna.

Hos oss kan du till exempel förutom att klippa dig få en professionellt utförd färg av våra duktiga färgtekniker från redken.

Vi jobbar även med löshår. Här kan du köpa färdiga clips set på antingen 60 eller 65 cm bestående av 120 gram hår vardera. Vi erbjuder ett brett spektrum av nyanser. Föredrar du att fästa håret permanent utför vi det antingen med keratin, microringar eller tejp. För dig som vill ha extra mycket volym kan vi även fästa hela tränsar med hjälp av micro-link teknologi.

Vi erbjuder även bröllopsuppsättningar, där du får en lugn och skön stund hos oss innan din stora dag. För att få den där lilla extra lyxiga känslan bjuder vi på alkoholfritt bubbel samt tilltugg.

Glöm inte att vi även har drop in.

Vi ses!
Bästa hälsningar Edibe med personal

 

 

Edibe frisör på Hårpunkten
Edibe
Frisör
Sivan frisör på Hårpunkten
Sivan
Frisör
Sanna frisör på Hårpunkten
Sanna
Frisör
Sabine frisör på Hårpunkten
Sabine
Frisör
Josefine frisör på Hårpunkten
Josefine
Frisör