Hårklippans Frisörsalong Österbybruk

Vallonvägen 1, Österbybruk

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Hårklippans Frisörsalong
Utbud

Mån – Fri: 10:00 – 19:00
Lör: 11:00 – 17:00

Klippning för pensionärer på hemma
Bekymra dig inte för de problem som kan uppstå för att få transport till frisören. Jag är frisören som kommer hem till dig! Snabbt enkelt och bekvämt.

info@hårklippans.se
Instagram
Facebook

Dam- och herrfrisör i Österbybruk

Vi på Hårklippans Frisörsalong är duktiga på såväl dam-, herr- och barnklippning, som på permanentning och färgning. Vi har lång erfarenhet av frisöryrket, och vi är glada och stolta över att kunna erbjuda varje kund en fin upplevelse och ett riktigt gott resultat.

Vi tror säkert att ni kommer att bli glada och nöjda med ert besök hos oss.
Ni är välkomna att boka tid hos oss, och ni är också välkomna in hos oss på Drop in.
Kaffe och te finns att dricka medan ni väntar.

Hjärtligt välkomna alla!

Ali frisör på Hårklippans Frisörsalong
Ali
Frisör

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.