Om Frisörsök
Salonger med Frisörlicens

Hårcompaniet Uppsala

Vretgränd 8, Uppsala

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Hårcompaniet
  BOKA ONLINE
FYN licens logo Mästarbrev Logo

Måndag–Fredag 9.00–18.00
Lördag 9.00–13.00

facebook
Instagram
Se våra priser och behandlingar här

Hos oss finns mer än bara hår

Vi är stolta över vårt hantverk och yrke. Ett professionellt bemötande där vi tar hand om dig som kund och vägleder dig med våra kunskaper är en självklarhet på våra salonger.

Genom kurser och visningar är vi alltid uppdaterade med det senaste inom färg, klippningar och styling. På salongen utför vi även skäggbehandlingar. Som medlemmar i frisörföretagarna värnar vi om shyssta arbetsvillkor, en säker arbetsmiljö och säkra behandligar för dig som kund.

Våra frisörer är alla utbildade och innehar gesällbrev eller är under utbildning. Vi styrker detta genom vår frisörlicens utfärdad av frisörernas yrkesnämd.

Cissi frisör på Hårcompaniet
Cissi
Frisörmästare/Delägare
Anna M frisör på Hårcompaniet
Anna M
Frisörmästare/Delägare
Emil frisör på Hårcompaniet
Emil
Frisörmästare
Anna T frisör på Hårcompaniet
Anna T
Frisörmästare
Britt-Marie frisör på Hårcompaniet
Britt-Marie
Frisör
Rasmus frisör på Hårcompaniet
Rasmus
Frisör
Cajsa frisör på Hårcompaniet
Cajsa
Frisör
Anna S frisör på Hårcompaniet
Anna S
Frisör

Mammaledig.

Isabell frisör på Hårcompaniet
Isabell
Trainee
Sofie frisör på Hårcompaniet
Sofie
Trainee

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.