Stor stämningsbild Hår & Skönhet

Välkommen att boka din tid hos oss
Hår & Skönhet Bollnäs

Brogatan 7
82143 Bollnäs

Telefon: 0278-24525

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag–Tisdag 9.00–18.00
Onsdag–Torsdag 9.00–20.00
Fredag 8.30–17.30
Lördag 9.00–13.00

Ett urval av våra priser
Hårvård Pris
Klippning 530kr
Färg från 900kr

Salongen med det breda utbudet

Hos oss finner du Bollnäs bredaste utbud av hårvårdprodukter och stylingverktyg. Med en mix av personligheter hos oss frisörer kan vi tillgodose alla kunders önskemål. Vi värdesätter utbildning och är stolta över våra Gesällbrev. Vi har tidsbeställning och Drop-in i mån av tid.

Vår ambition är att ni ska känna er väl omhändertagen och vara nöjd med vårt utförda hantverk. Vi vill tillgodose era önskemål och vår strävan är att vi skall förverkliga och tillgodose era förväntningar vid ert besök på vår salong. Vi vidarutbildar oss kontinuerligt med trend-, klipp- & färgkurser. Vi är naturligtvis medlem i branschorganisationen Sveriges Frisörföretagare, vilket innebär att vi bl.a har avtalsenliga löner.

Välkommen in till Bollnäs fräschaste salong!