Endast utbildade seriösa frisörer

Stor stämningsbild Hår & Skönhet
  BOKA ONLINE

027824525

FYN licens logo

Måndag–Tisdag 9.00–18.00
Onsdag–Torsdag 9.00–20.00
Fredag 8.30–17.30
Lördag 9.00–13.00

Brogatan 7, Bollnäs

marita@haroskonhet.se
facebook
instagram
Hårvård Pris
Klippning 530kr
Färg från 900kr

Salongen med det breda utbudet

Hos oss finner du Bollnäs bredaste utbud av hårvårdprodukter och stylingverktyg. Med en mix av personligheter hos oss frisörer kan vi tillgodose alla kunders önskemål. Vi värdesätter utbildning och är stolta över våra Gesällbrev. Vi har tidsbeställning och Drop-in i mån av tid.

Vår ambition är att ni ska känna er väl omhändertagen och vara nöjd med vårt utförda hantverk. Vi vill tillgodose era önskemål och vår strävan är att vi skall förverkliga och tillgodose era förväntningar vid ert besök på vår salong. Vi vidarutbildar oss kontinuerligt med trend-, klipp- & färgkurser. Vi är naturligtvis medlem i branschorganisationen Sveriges Frisörföretagare, vilket innebär att vi bl.a har avtalsenliga löner.

Välkommen in till Bollnäs fräschaste salong!

Vi använder

Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig proffessionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!