Hairpoint Malmö

Jörgens Hårvård Östra Rönneholmsvägen 5, Malmö

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Hairpoint
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

Måndag–Tisdag 10.00–19.00
Tordag–Fredag 10.00–19.00
Lördag 10.00–16.00

info@hairpoint.se
facebook
Twitter
Vår mobilapp
Behandling Pris
Klippning Från 490kr
Färgning Från 1295kr
Fön &
Uppsättning Från 1500kr
Permanent Från 1260kr

VÅGA VARA VACKER

Välkommen till mig och min verksamhet Hairpoint.
Jag heter Agnetha Åbergh och har varit frisör i flera decennier. Men jag håller mig ständigt uppdaterad med det senaste inom hår och stil.
Långt, kort, rakt, lockigt, vad passar dig? Blont, brunt, svart, rött, vilken färg är du? Samma som vanligt eller något helt nytt, vad gör dig vacker?
Kom upp från stadspulsen för en stunds avkoppling och låt mig ge dig svaren.

Varmt välkomna!

Agnetha frisör på Hairpoint
Agnetha
Frisör / Beautycoach

Gesällbrev
Mästarbrev
Stylist

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.