Endast godkända seriösa frisörföretag

Hairmoment Lilla edet

Edsgatan 1 A, Lilla edet

Salonger i närheten av Hairmoment
Annons


Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.

FRISÖR

JUST NU FRÅN FRISÖR.SE

INSPIRATION OCH KUNSKAP FÖR FRISÖRER
Hair Talks-podden – vad hände med de exklusiva frisörprodukterna?
Paula är salongsägaren som tröttnat på att frisörernas produkter börjat dyka upp hos nätjättar, klädbutiker och apotek. I veckans avsnitt... Inlägget Hair Talks-podden – vad hände med de exklusiva frisörprodukterna? dök först upp på Frisor.se.
De vann Årets ekofrisör 2021
Organic Beauty Awards vill varje år uppmärksamma alla ekofrisörer- och salonger i Sverige som väljer att jobba med naturliga och... Inlägget De vann Årets ekofrisör 2021 dök först upp på Frisor.se.
Emilia är utsedd till årets unga företagare
Frisören Emilia Lundgren i Heby blev tilldelad Företagarnas pris som årets unga företagare. Juryns motivering: Emilia är en duktig och... Inlägget Emilia är utsedd till årets unga företagare dök först upp på Frisor.se.
Hon tog hem segern i Årets Instagramfrisör 2021Hon tog hem segern i Årets Instagramfrisör 2021
I hård konkurrens bland drygt 200 tävlande tog till slut Yolanda Meltola från Frissan i Köping hem vinsten i Årets... Inlägget Hon tog hem segern i Årets Instagramfrisör 2021 dök först upp på Frisor.se.
Vinnarna i Head2Head Barber ChallangeVinnarna i Head2Head Barber Challange
    ”In An Unequal Society” och ”Redios Conqueror Mullet” blev juryns favoriter i Head2Head Barber Challenge. Efter ett tufft... Inlägget Vinnarna i Head2Head Barber Challange dök först upp på Frisor.se.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.