Stor stämningsbild Hairligt på Ekerö

Välkommen att boka din tid hos oss
Hairligt på Ekerö Ekerö

Ekerövägen 82
17837 Ekerö

Telefon: 08-56035040

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag 9.00–20.00
Tisdag 9.00–18.00
Onsdag 9.00–20.00
Torsdag 9.00–20.00
Fredag 9.00–17.00
Lördag 9.00–15.00
Söndag Stängt

 

Ett urval av våra priser
Se vår kompletta prislista här

ETT BESÖK HOS OSS GER DIG EN HEMTREVLIG KÄNSLA AV LYX

Vardagslyx
Vi tar hand om dig så att du får njuta av vardagslyx på hög nivå. Njuta av en massage, en god kopp kaffe och försjunk i en tidning medan vi tar hand om dig. Denna stund är bara till för dig.

Ständigt uppdaterade
För oss är det en självklarhet att hålla oss uppdaterade. Vi håller koll på trender, nya tekniker och uppdaterar oss ständigt genom att gå på nya kurser etc. Resultatet av vår passion är för dig en personlig frisyr, anpassad efter just dig.

Hållbar
Vi ställer krav på alla våra leverantörer och godkänner endast de som har ett seriöst arbete i någon form för en bättre värld.
Ingen kan göra allt men alla kan göra något.