×
Stor stämningsbild Hair Stars

Hair Stars

Telefon: 08-6434810

Repslagargatan 8
11846 Stockholm

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag–Torsdag 10.00–18.30
Fredag 10.00–18.00
Lördag 10.00–16.00

Ett urval av våra priser
Se komplett prislista här

hairstars.se
info@hairstars.se
Vi finns också på:

Du finner oss i hjärtat av Södermalm

Vi är en etablerad salong och är välutbildade inom vår bransch, alltifrån klippningar, färgningar, slingor, håruppsättningar, styling och make up. Vår salong är full av kreativitet och värme och på fredagar har vi alltid ”Fredagsmys” med dryck och tilltugg.
Vi som jobbar på Hair Stars är: Britt, Elin, Tess, Catrin och Jeanette (Frisör och Make-Up). Eva och Maria (Medicinsk fotvård).

Välkommen att bli en del av Hair Stars du med!

Britt frisör på Hair Stars
Britt
Frisör
Elin frisör på Hair Stars
Elin
Frisör
Therese frisör på Hair Stars
Therese
Frisör
Catrin frisör på Hair Stars
Catrin
Frisör
Jeanette frisör på Hair Stars
Jeanette
Frisör
Eva frisör på Hair Stars
Eva
Fotvårdare
Maria frisör på Hair Stars
Maria
Fotvårdare