Om Frisörsök
Salonger i närheten
Salonger med Frisörlicens
Endast utbildade seriösa frisörer

Hair Stars i Stockholm AB Stockholm

Repslagargatan 8, Stockholm

Salonger i närheten av Hair Stars i Stockholm AB
Frisörsöks salongstips i Stockholm
Några förslag du kanske gillar
Annons


Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.

FRISÖR

JUST NU FRÅN FRISÖR.SE

INSPIRATION OCH KUNSKAP FÖR FRISÖRER
Antalet besök på frisersalongerna ökar
I ett inslag som P4 Sörmland gjort menar man att frisörbesöken ökar samtidigt som Frisörföretagarnas vice vd, Staffan Westman, upplyser... Inlägget Antalet besök på frisersalongerna ökar dök först upp på Frisor.se.
Hanna om pandemin: ”Många som klippt sig i stan kommer till mig istället”Hanna om pandemin: ”Många som klippt sig i stan kommer till mig istället”
Hanna Zimmerlund äger och driver Zimkido by Sweden i Vaxholm sedan fyra år tillbaka. När många frisörer haft det tufft... Inlägget Hanna om pandemin: ”Många som klippt sig i stan kommer till mig istället” dök först upp på Frisor.se.
Polisen varnar frisörsalonger
Under gårdagen fick polisen in information från frisörsalonger vars ägare uppfattat det som att personer besökt salongerna för att reka... Inlägget Polisen varnar frisörsalonger dök först upp på Frisor.se.
Så många drabbas av handeksem
Cirka tio procent av den vuxna befolkningen i Sverige har haft handeksem det senaste året. Det är en vanlig hudsjukdom... Inlägget Så många drabbas av handeksem dök först upp på Frisor.se.
Hair Talks-podden – Arne Gren
I det här poddavsnittet nördar vi ner oss i saxar med Arne Gren från LB saxservice. Här får du svar... Inlägget Hair Talks-podden – Arne Gren dök först upp på Frisor.se.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.