Om Frisörsök
Salonger med Frisörlicens

Hair by Angels AB Kungsbacka

0300-70456

Kyrkogatan 15, Kungsbacka

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Hair by Angels AB
  BOKA ONLINE
FYN licens logo

Måndag–Fredag 8.00–18.00
Lördag 9.00–14.00
Söndag Stängt

Obs! Kvällstider endast vid bokning.

facebook
Instagram
Se vår kompletta prislista här

Första klass hårvård och barbering

Vi vill hjälpa dig att skapa en stil utifrån dina egna personliga egenskaper, där vi tar hänsyn till hårets eller skäggets kvalitet, din ansiktsform och livsstil. Vårt mål är att du ska lämna vår salong med ökad självkänsla och välbehag.

Vi sätter alltid kunden i centrum och satsar helhjärtat på att du ska bli nöjd. Sätt dig i en av våra sköna stolar, välj fritt från vår kaffemeny och bli serverad en perfekt Caffe latte, Cappuccino eller Espresso och njut av behandlingen.

Vi finns här för dig!

Evelina G frisör på Hair by Angels AB
Evelina G
Konsult

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.