Stor stämningsbild Hair by Angels AB

Välkommen att boka din tid hos oss
Hair by Angels AB Kungsbacka

Kyrkogatan 15
43430 Kungsbacka

Telefon: 0706414807

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag–Fredag 8.00–18.00
Lördag 9.00–14.00
Söndag Stängt

Obs! Kvällstider endast vid bokning.

Ett urval av våra priser
Se vår kompletta prislista här

Första klass hårvård och barbering

Vi vill hjälpa dig att skapa en stil utifrån dina egna personliga egenskaper, där vi tar hänsyn till hårets eller skäggets kvalitet, din ansiktsform och livsstil. Vårt mål är att du ska lämna vår salong med ökad självkänsla och välbehag.

Vi sätter alltid kunden i centrum och satsar helhjärtat på att du ska bli nöjd. Sätt dig i en av våra sköna stolar, välj fritt från vår kaffemeny och bli serverad en perfekt Caffe latte, Cappuccino eller Espresso och njut av behandlingen.

Vi finns här för dig!

Evelina G frisör på Hair by Angels AB
Evelina G
Konsult