Hair and Shop Köping AB Köping

Ringvägen 76, Köping

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Hair and Shop Köping AB

Måndag–Fredag 10.00–19.00
Lördag 10.00–17.00
Söndag 11.00–16.00

hair_shop@hotmail.se
facebook
Instagram
Behandling Priser
Klippning
Dam och herr 290kr
Barn (Upp till 10 år) 240kr
Pensionär 240kr
Maskin 100kr
Lugg 100kr
Slingor och Färg
Slingor i hätta från 795kr
Folie från 895kr
Intensivtoning från 795kr
Helfärgning från 895kr
Permanent (inklusive klipp) från 990kr
Ögonbryn och Ögonfransar
Brynplock 140kr
Brynfärg 160kr
Ögonfransfärg 200kr
Paketpris (brynfärg + plock) 250kr
Paketpris (brynfärg + plock + fransfärg) 300kr

VI KAN HÅR & HÅRVÅRDS­PRODUKTER

Har & Shop i Köping består likaså av en frisördel och en stor produktavdelning med mycket utbud av produkter från en mängd varumärken.

Självklart möter du duktig, utbildad och trevlig personal. För oss är det viktigt att kunden får njuta av både besöket och resultatet.

Vi lägger mycket tid även på barnen, de ska ha roligt, se på barnprogram samtidigt de klipper sig exempelvis. I produktavdelningen finns våra hårexperter till för att serva er med era behov och frågor.

Hjärtligt Välkomna!

Hair & Shop Köping - Butiken
Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.