Gunillafrisörerna Uppsala

Norbyv. 137 A, Uppsala

Endast utbildade seriösa frisörer
Gunillafrisörerna
Stor stämningsbild Gunillafrisörerna
FYN licens logo
Utbud

Måndag–Fredag 10.00–20.00
Lördag 11.00–16.00
Söndag Stängt

Drop in 14.00–18.00 (Vardagar)

ivarssonp@gmail.com
facebook

Hela familjens personliga frisör

Jag heter Pia och driver familjeföretaget Gunillafrisörerna. Sedan 1998 har jag jobbat med allt inom hårvård – klippningar på herr, dam och barn, färg, permanent, fest/bröllopsfrisyrer, makeup, extensions/hårförlängning, samt piercings.

Hos Gunillafrisörerna finns en närkontakt som man ofta går miste om i större företag. Jag försöker ta mig tid med kunden och lär känna dennes behov. Dessutom är Gunillafrisörerna en certifierad frisörsalong som har stor kompetens inom hårvård.

Jag gör även hembesök vid behov, det kan vara ålder, handikapp eller andra orsaker som kräver att jag kommer hem till er. Jag kan göra allt inom hårvård, på hembesöken, som permanent, färgning och klippning. Dock behövs det planeras lite. Så jag måste ha 4-7 dagar, på att boka in ett besök hos er/dig. Välkomna att höra av er om detta om det är vad ni behöver eller önskar.

Välkommen in hos oss!

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.