Gunillafrisörerna Uppsala

Norbyv. 137 A, Uppsala

Endast utbildade seriösa frisörer
Gunillafrisörerna
Stor stämningsbild Gunillafrisörerna
FYN licens logo
Utbud

Måndag–Fredag 10.00–20.00
Lördag 11.00–16.00
Söndag Stängt

Drop in 14.00–18.00 (Vardagar)

ivarssonp@gmail.com
facebook

Hela familjens personliga frisör

Jag heter Pia och driver familjeföretaget Gunillafrisörerna. Sedan 1998 har jag jobbat med allt inom hårvård – klippningar på herr, dam och barn, färg, permanent, fest/bröllopsfrisyrer, makeup, extensions/hårförlängning, samt piercings.

Hos Gunillafrisörerna finns en närkontakt som man ofta går miste om i större företag. Jag försöker ta mig tid med kunden och lär känna dennes behov. Dessutom är Gunillafrisörerna en certifierad frisörsalong som har stor kompetens inom hårvård.

Jag gör även hembesök vid behov, det kan vara ålder, handikapp eller andra orsaker som kräver att jag kommer hem till er. Jag kan göra allt inom hårvård, på hembesöken, som permanent, färgning och klippning. Dock behövs det planeras lite. Så jag måste ha 4-7 dagar, på att boka in ett besök hos er/dig. Välkomna att höra av er om detta om det är vad ni behöver eller önskar.

Välkommen in hos oss!

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.