Gitta Salongen Lena Södertälje

Sveagatan 14b, Södertälje

Endast utbildade seriösa frisörer
Gitta Salongen Lena
Stor stämningsbild Gitta Salongen Lena

Måndag–Fredag 8.00–18.00
Lördag 9.00–13.00

lena.gittasalongen@hotmail.com
Facebook

Modern salong med gamla anor

En charmig salong belägen i ett sekelskiftes hus i Södertälje.
Gitta Salongen är en professionell hårsalong med inrikting på naturliga hårprodukter och färger.

Vi vill att våra kunder skall känna sig välkomna till vår familjära salong. Jag är en frisör som ständigt är i utveckling, och kan därmed erbjuda dig nya idéer inom stil, form och färg.

Välkommen till Gitta Salongen!

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.