Frisörteamet

Telefon: 0910-452550

Gymnasievägen 8
93157 Skellefteå

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag–Fredag 8.00–18.00
Lördag 10.00–16.00
Söndag Stängt

Ett urval av våra priser
Se våra behandlingar och prislista här

Välkommen till Frisörteamet

Ge dig själv en stunds avkoppling. Låt våra duktiga frisörer ta hand om Dig och Ditt hår. Du hittar oss ute vid Coop Forum, på Anderstorp i Skellefteå.

Vi erbjuder dig som kund välutbildad och kunnig personal. För att säkerställa denna höga nivå genomgår samtliga frisörer ett internt utbildningsprogram som kontinuerligt höjer kompetensen inom vårt hantverk. Vi vidareutvecklar ständigt våra interna utbildningar för att möta de krav som ställs på oss. Målsättningen är att skapa en arbetsplats där din frisör har möjlighet att ta nästa steg i sin utveckling.

Välkommen!

bluestore

Elice
Frisör/Make-up
Karolina
Frisör
Amanda
Frisör
Melina
Frisör