Endast utbildade seriösa frisörer

Stor stämningsbild FrisörTeam 1

045439529

Ronnebygatan 3, Karlshamn

FYN licens logo

Måndag–Fredag 9.30–17.30
Lördag enligt tidsbokning.

Ring oss gärna för en konsultation och aktuella priser.

TACK FÖR ATT DU HÄLSAR PÅ!

Här hos oss på frisör Team 1 hoppas vi att du kan hitta allting du behöver för ditt hår.

Vi fokuserar på att erbjuda högkvalitativ service och nöjda kunder – Vi kommer att göra allt vi kan för att motsvara dina förväntningar. Vi jobbar alltid med en kund i taget – Allt fokus bara på dig!

Med en stor variation av tjänster som vi erbjuder, är vi säkra på att du kommer att bli nöjd med oss.

Varmt välkommen in!

Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig proffessionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.